Hof van pampus klaar!

Eind april 2019 is het appartementencomplex Hof van Pampus aan de rand van Hoofddorp opgeleverd. Dankzij een goede samenwerking tussen de buren Aquaradius, Gemeente Haarlemmermeer, Bouwinvest, Ter Steege Bouwvastgoed en Enzo architecten is er een mooi gebouw gerealiseerd waarvan inmiddels alle appartementen bewoond zijn. Het complex heeft 74 ruime appartementen in het middelhoge huursegment met een grote buitenruimte.

De installatie is duurzaam en all-electric; met zonnecollectoren, warmte-koude opslag en compleet zonder gebruik van gas. Het gebouw, op een geluidgevoelige locatie, is onderdeel geworden van een geluidswal tussen doorgaande weg en woonwijk en t.b.v. het geluid zijn extra voorzieningen getroffen zoals geluidsluwe balkons. REPC heeft het ontwikkelinitiatief en de gehele ontwikkeling mogen begeleiden.

Fotoboek en dank

"Aangeboden aan Jasper van Rijn van ENZO architectenbureau en Arnold van Rijn van REPC als dank voor het vervullen van alle wensen die we hadden voor de bouw van het gebouw Hof van Pampus. Theo en Francien Wegh Aquaradius Hof van Pampus 53."LinkedIn ENZO architecten