Koopovereenkomst met bouwinvest voor pampus getekend

Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen, gedelegeerd ontwikkelaar REPC uit Heemstede en Bouwinvest namens het Bouwinvest Residential Fund tekenden 15 november jl. de koopovereenkomst voor het in Hoofddorp-Zuid gelegen appartementengebouw Hof van Pampus. Het betreft 74 woningen en 140 parkeerplaatsen op de Westkavel in Hoofddorp Zuid aan de Oude Bennebroekerweg.

Duurzaamheid ambities op vlak van energie, materiaalgebruik en sociale cohesie

Er geldt een verhoogde ambitie met betrekking tot duurzaamheid. Het project wordt onder andere voorzien duurzame energie door middel van een Warmte koude opslag en PV panelen. De sociale duurzaamheid komt voort uit de afstemming van het project op het naastgelegen appartementencomplex Aquaradius, voortgekomen uit een Collectief particulier opdrachtgeverschap initiatief.

Co-Creatie

Het project kenmerkt zich door de vroege afstemming in het proces met alle stakeholders zoals Gemeente, Naastgelegen appartementen Bewoners, Ontwikkelaar, Belegger en Bouwer. In co-creatie heeft het idee en concept zich gevormd tot een mooi gebouw en geheel, met daarbij draagvlak van alle betrokkenen.

Ligging en doelgroep

Het complex is een mooie aanwinst voor alle partijen. De ligging nabij Amsterdam, Schiphol en Haarlem maar ook in de directe nabijheid van het natuurschoon van Kennemerland met polders, strand, duin en bos. Er is veel vraag naar deze ruime en hoogwaardig afgewerkte 3-kamerappartementen met grote buitenruimten.

Oplevering begin 2019
De uitvoering van het project is in handen van Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen. De verwachtte oplevering is in Q1 2019.